HTML

Designmánia

Modern lakberendezésről, lakberendezési kiegészítőkről és design termékekről

Friss topikok

4 hét múlva Karácsony!

2013.11.30. 20:20 designmánia

A hétvégén meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún, amivel hivatalosan is kezdetét veszi az ünnepi készülődés, és lassan mindenkit körülleng a karácsonyi hangulat. Ideje tehát elkezdeni az ünnepi készülődést, hisz vannak olyan meglepetések, amiknek az elkészítését időben el kell kezdeni. Most olyan ajándékötleteket mutatok, amik a személyes kedvenceim, és amikkel a siker garantált. 

Szerintem az általunk készített ajándékok a legjobbak, és ha ezek fogyaszthatóak is, akkor az már csak hab a tortán. A következő házi készítésű Nugátos mézeskalácslikőrt mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz az illatától kezdve a selymességéig minden a karácsonyi hangulatot idézi. Egy dologra kell azonban nagyon figyelni: még időben álljunk neki az elkészítésének, hisz az ízeknek össze kell érniük. 

IMG_4661.jpg

A recept pedig Kifli és levendula blogján található.

A mennyei ital után nézzünk egy isteni desszertet, ami szintén kiváló ajándék. Nálunk nincs Karácsony extra csoki funge nélkül, és akik eddig kaptak ilyet ajándékba, azóta is ezt kérik. :)
A recept alufóliával kibélelt tepsit ír, de sokkal praktikusabb és egyszerűbb egy porcelán sütőtálat használni. 

karacsonyi-desszert-recept-3-csokolades-fudge-370x370.jpg

A receptet itt találjátok.

Végezetül pedig, ha már kellemesen elfáradtunk az ajándékkészítéstől, jól esik egy csésze chai latte társaságában relaxálni. Én mindig ezt a receptet veszem alapul, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezes-design.blog.hu/api/trackback/id/tr425669106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása