HTML

Designmánia

Modern lakberendezésről, lakberendezési kiegészítőkről és design termékekről

Friss topikok

Hangolódjunk a hideg téli estékre! 2. rész

2013.11.22. 13:04 designmánia

Ezennel folytatjuk a múlt heti bejegyzésünket még több program ötlettel.

Legutóbb teázós, kávézós tippeket adtunk, most pedig ehhez kapcsolódóan kezdjük egy olyan dologgal, ami remek kikapcsolódás egy bögre forró ital társaságában: a könyv. Jobbnál jobb könyveket kínálnak a könyvesboltok, legyünk akár a krimi, vagy a szépirodalom kedvelői. De ha esetleg nincs ötletünk, hogy melyik legyen a következő könyv, amibe beletemetkezünk, akkor érdemes ellátogatnunk a Könyvmoly blogra, ahol könyvismertetőket és olvasói véleményeket is találhatunk.  

Azoknak is szeretnénk ötleteket adni, akiket leginkább a sütés-főzés kapcsol ki. Érdemes ilyenkor is a szezon alapanyagait felhasználva alkotni valami igazán ínycsiklandozót. A téli időszak kedvenc zöldsége a sütőtök, melyet számos módon el lehet készíteni a levesektől kezdve a desszertekig. Pár recept ötletet találunk itt, melyeket mindenképp érdemes kipróbálni. 

Ha azonban nem csak magunknak, illetve a családunknak szeretnénk sütni-főzni, hanem szívesen megmérettetnénk magunkat, vagy csak megkóstolnánk más kedvenc süteményeit, akkor érdemes ellátogatni a Budakeszin megrendezésre kerülő Karácsonyi süteménysütő versenyre, melyről bővebb információ itt található. 

Végezetül pedig, már az ünnepekre hangolódva remek kikapcsolódás lehet dekorációt készíteni mandarinból, ami nem csak feldobja otthonunkat, de még csodás illattal is tölti be.

35.jpg 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezes-design.blog.hu/api/trackback/id/tr135649203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása