HTML

Designmánia

Modern lakberendezésről, lakberendezési kiegészítőkről és design termékekről

Friss topikok

Hangolódjunk a hideg téli estékre! 1. rész

2013.11.15. 11:38 designmánia

rosehip.jpg

Csípős, hideg reggelek és esték, a nap már csak ki-kikacsintgat a felhők mögül – téliesre fordult az idő. De attól, hogy kicsit szomorkás az időjárás, nekünk nem kell annak lennünk és begubózni a lakásba.  Számtalan lehetőség van ilyenkor is a kikapcsolódásra, most ezekből szemezgetünk kicsit.

Amikor kint hideg van, nem is vágyunk másra, mint egy forró, lelket melengető italra. Szerencsére rengeteg hangulatos hely van az országban, ahova mindenképpen megéri ellátogatni, ha a teázás vagy akár a kávézás szerelmesei vagyunk.  De ha mindenképpen az otthon melegében, a kandalló előtt szeretnénk relaxálni, akkor sem kell lemondanunk a profi teaházi, kávéházi élményekről, hiszen vannak már a piacon olyan tea- illetve kávéfőzési kellékek, melyekkel ez garantált, és még a boltba sem kell ellátogatnunk értük. Például az Eva Solo márka tea- és kávéfőzőjének használatával, illetve különleges teákkal könnyen megteremthetjük ezt az hangulatot.

Ha az aktív pihenés áll hozzánk közel, tökéletes választás lehet a korcsolyázás. Hamarosan megnyílik a felújított Városligeti műjégpálya még több lehetőséggel és élménnyel várva vendégeit. Azonban addig sem kell lemondanunk erről a szórakozásról, hiszen számos helyen várják a korcsolyázni vágyókat. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezes-design.blog.hu/api/trackback/id/tr685635199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása