HTML

Designmánia

Modern lakberendezésről, lakberendezési kiegészítőkről és design termékekről

Friss topikok

Eva Solo - igazi skandináv design

2011.03.04. 15:20 designmánia

A designmániások nem mehetnek el szó nélkül Eva Solo termékei mellett. Hihetetlen, hogy a dán tervezőpáros (Paul és Peter) illetve a Tools fejéből milyen fantasztikus és még fantasztikusabb termékek pattannak ki. És szerencsére aggodalomra semmi ok, mert évről évre elkápráztatják a nagyérdeműt zsenialitásukkal.

Vegyük csak például az Eva Solo teafőzőt. Tökéletes formatervezés, egyedi megjelenés, és praktikus apró részletek jellemzik. Gyakorlatilag nem is csak egy teafőző, még konyhai dekorációnak is szuper. Zip-záras neoprén kabátkája, amely 5 féle színben választható, melegen tartja a teát és nem mellékesen mosógépben mosható is. A kivehető és ezáltal könnyen tisztítható kinöntő rész 100%-osan cseppmentes. A hozzá tartozó, általam intelligensnek titulált, lezáró szelepet pedig csak egyszer kell bepattintani a helyére és után ő már figyel arra, hogy ha töltünk a kancsóból kinyíljon a megfelelő irányba.

 

Számomra ez a megunhatatlan kategóriába tartozik. Nem tudok eleget áradozni erről a fantasztikus darabról.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezes-design.blog.hu/api/trackback/id/tr402710174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása